MINISTÖD – LOKALA ARRANGEMANG

 

Nu har vi släppt vårt nya paraplyprojekt MINISTÖD – LOKALA ARRANGEMANG!

Föreningar kan söka upp till 30 000kr i projektstöd för utveckling på landsbygden. Det kan vara för en vis-/dans-/Standup Comedy-kväll, konsert och mycket, mycket mer.

Klicka på länken nedan eller skanna QR-koden för att komma till en snabbansökan!

https://forms.office.com/e/RXM2SVcMVi?origin=lprLink

Vad är ett Paraplyprojekt?

I ett paraplyprojekt finns möjlighet att söka stöd för att genomföra ett lite mindre projekt. Vi delar ut checkar till delaktiviteter i projektet och ni kan  ansöka om som mest 30 000 kr till er idé.

Enklare administration och snabbare beslutsvägar ska göra det lättare att gå från idé till handling, i jämförelse med att driva ett helt projekt på egen hand. Leader Närheten står därför som huvudansvarig projektägare i detta paraplyprojekt, och välkomnar alla som vill genomföra delprojekt i Karlstad exklusive tätort, Hammarö, Grums, Kil, Forshaga, Storfors, Filipstad och Kristinehamn att ansöka till oss.

När vi fått in er snabb-ansökan kommer vi att hjälpa er vidare, och vi har några fler frågor innan vi kan besluta om att godkänna ert projekt. När ni fått godkänt kan ni köra i gång med projektet! När allt är klart ska ni redovisa till oss – vi hjälper er med hur det går till. 

Frågor?

Ring Liselott, tel 073-024 01 63

eller mejla info@narheten.se

Välkomna in med er ansökan!