Hållbar landsbygdsutveckling och ökad livskvalitet - för alla

Bli medlem

Medlemskap i Föreningen Närheten är kostnadsfritt. Föreningen är öppen för medlemskap för alla inom det geografiska verksamhetsområdet som sympatiserar med föreningens syfte. Medlem kan den bli som är villig att arbeta för att främja föreningens mål samt i övrigt följa föreningens stadgar och stadgeenligt fattade beslut. Medlemskap godkänns av styrelsen efter skriftlig ansökan. Medlemskapet är fortlöpande tills det sägs upp av medlemmen eller föreningen upphör.

För att ha rösträtt på föreningsstämma ska medlem vara registrerad i medlemsförteckning senast när kallelse till föreningsstämma skickas ut.

Styrelsen får avslå en begäran om medlemskap endast om det kan antas att medlemskap kommer att motverka föreningens mål eller syfte. Såväl fysiska som juridiska personer kan vara medlemmar.

GDPR

Lagen om personuppgifter, GDPR, som är ett gemensamt regelverk för hela EU, gäller för alla verksamheter som behandlar personuppgifter. Vi som ideell förening behöver för administration av vårt medlemsregister vissa uppgifter (som du själv lämnar vid ansökan). Dessa uppgifter finns lagrade hos oss så länge du är medlem och vi använder uppgifterna för att skicka ut medlemsinformation och för upprättande av medlemsförteckningar i samband med medlemsmöten/årsmöten. Du kan när som helst begära ditt utträde ur föreningen genom att kontakta oss och dina uppgifter tas då
bort från vårt register. Samtliga medlemsuppgifter raderas när föreningen upphör.

Fyll i blanketten som laddas ned via länken nedan, och skicka till info@narheten.se (inskannad kopia via e-post).

Medlemsansökan

Prenumerera på nyhetsbrev!

Name
Email *

Leadermetoden

Kalender

< 2023 >
January
MoTuWeThFrSaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Gilla oss på facebook!

Facebook Pagelike Widget
EU EU EU