MINISTÖD – UNGA PÅ LANDSBYGDEN

 

Nu har vi släppt vårt nya paraplyprojekt MINISTÖD – UNGA PÅ LANDSBYGDEN!

Du som är ung, 16-24 år, kan söka upp till 25 000kr i projektstöd för utveckling på landsbygden. Det kan vara för en replokal, utomhusbio, gaming-möjligheter och mycket mycket mer. Snacka ihop dig med kompisarna och SÖK!

Klicka på länken nedan eller skanna QR-koden för att komma till en snabbansökan!

https://forms.office.com/e/H6FkkE55ZA?origin=lprLink

 

 

Vad är ett Paraplyprojekt?

I ett paraplyprojekt finns möjlighet att söka stöd för att genomföra ett lite mindre projekt. Vi delar ut checkar till delaktiviteter i projektet och du kan  ansöka om som mest 25 000 kr till din idé.

Enklare administration och snabbare beslutsvägar ska göra det lättare att gå från idé till handling, i jämförelse med att driva ett helt projekt på egen hand. Leader Närheten står därför som huvudansvarig projektägare i detta paraplyprojekt, och välkomnar alla som vill genomföra delprojekt i Karlstad exklusive tätort, Hammarö, Grums, Kil, Forshaga, Storfors, Filipstad och Kristinehamn att ansöka till oss.

När vi fått in er snabb-ansökan kommer vi att hjälpa er vidare, och vi har några fler frågor innan vi kan besluta om att godkänna ert projekt. När ni fått godkänt kan ni köra i gång med projektet! När allt är klart ska ni redovisa till oss – vi hjälper er med hur det går till. 

Frågor?

Ring Liselott, tel 073-024 01 63

eller mejla info@narheten.se

Välkomna in med er ansökan!